Samsung Galaxy S3 mini i8190

15.06.2015 15:44

    Samsung Galaxy S3 mini je jeden z velmi oblíbených Samsungů na trhu. Ve většině internetových obchodů si drží velmi vysoké hodnocení a těší se mezi zákazníky velké oblibě. Pokud věci fungují, není potřeba je hned měnit za nové. Pokud dojde k poruše je mnohdy levnější a výhodnější provést opravu poškozené části telefonu, než nákup nového telefonu.

Výměna dotykové plochy na Samsungu S3 mini
Telefon Samsung S3 mini po výměně dotykové plochy
 

    Nejčastější opravou je výměna LCD displeje, dotykové plochy, nebo krycího sklíčka LCD. Pokud není display poškozen, snažíme se vyměnit pouze dotykové sklo. Oprava potom není tak drahá, jako v případě servisů, které mění celé LCD. Provádíme i opravy mikrofonu, sluchátka, reproduktoru. Nemusí se vždy jednat o poškozené sluchátko, někdy je problém pouze ve znečištění sluchátka Samsungu S3 mini. Elnet - Mobil v Havířově umí opravit i boční tlačítka, mikrospínače, fotoaparát. Pokud telefon obsluhují děti (například hrají hry), velmi často jsou poškozeny dobíjecí a datové konektory, nebo konektory sluchátek. Při vložení nesprávné karty, může dojít k poškození čtečky SIM, nebo paměťové karty. Poslední kategorii oprav, které provádíme, jsou opravy signálu, software a v letních měsících oxidace.

Potřebujete opravit Samsung S3 mini? Neváhejte nás kontaktovat, jsme zde pro Vás.

Nejčastější závady Samsungů S3 mini od zakazníků:
Oprava sklíčka, při zamknutí se vypne, restartování telefonu, výměna LCD displeje a sklíčka, výměna rámečku kolem dispeje, telefon nelze zapnout, druhá strana neslyší, telefonu nefunguje poslechový ani vyzváněcí reproduktor, telefon má zaseknuté tlačítko hlasitosti, přehřívá se.

Samsung S3 mini v číslech:

rozměry: 122×63×9,9 mm
hmotnost: 112 g
displej: 4'', Super AMOLED
rozlišení: 480×800, 233PPI
sítě: GSM, GPRS, EDGE, HSPA
konektivita: Wi-Fi, BT 4.0, GPS
paměť: 8 GB
karta: microSDHC
operační paměť: 1 024 MB 
baterie: 1 500 mAh
procesor: ST-Ericsson U8420 
OS: Google Android 4.1 (Jelly Bean)
fotoaparát: 5MPx (2 592×1 944) 
video: (1 280×720)

Anketa

Doporučili byste Samsung S3 mini svému známemu?

Ano (66)
Ne (35)

Celkový počet hlasů: 101